TiLa111:n tarina 

Metsä- ja mökkipalvelu TiLa111

Palvelemme asiakkaita Päijät-Hämeessä ja lähialueilla Hartolan Lepsalan kylästä sekä Lahdesta käsin. Yrittäjällä on noin kahdenkymmenen vuoden kokemus metsänhoitamiseen ja mökkiasumiseen liittyvistä töistä omalla tilalla. 


Toteutin kauan mielessäni muhineen suunnitelman ja perustin metsä- ja mökkipalveluita tarjoavan yrityksen. Ennen omaa yritystä tein pitkän työuran, yli 30 vuotta, teknologiateollisuusyritysten palveluksessa.  Samalla olen kuitenkin aktiivisesti hoitanut omistamaani metsätilaa, jolla myös vapaa-ajan asuntomme sijaitsee. Metsänhoidon taidot olen oppinut jo nuorena isäni opastuksella ja tekemällä tilan istutus-, raivaus-, harvennus- ja hankintakauppatöitä. Osaamistani olen päivittänyt erilaisilla kursseilla sekä metsäalan opinnoilla, mm. metsätalousyrittäjän koulutus. Metsänhoito on intohimoni ja silmä lepää hyvin hoidetuissa ja myös luontoarvot huomioivissa talousmetsissä. 

Mökkielämä tuo monelle kaivattua vastapainoa kiireiseen arkeen ja mökillä halutaan nimenomaan  rentoutua ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Kaikenlainen puuhastelu kuuluu myös mökkeilyyn, mutta jos et aina halua tai osaa tehdä kaikkea itse, tarjoan omaa osaamistani ja apuani mökkikiinteistöstä huolehtimiseen sekä muihin pienempiin ja suurempiin askareisiin. 

Kun itse ostan palveluita, arvostan erityisesti luotettavuutta sekä palvelusisällön ja hinnoittelun selkeyttä. Näitä periaatteita noudatan myös tarjoamissani palveluissa omille asiakkailleni. Uskon, että yrityksen parhaat markkinoijat ovat tyytyväiset asiakkaat. 

Terveisin, 

Timo Laatunen, Yrittäjä